Bemutatkozás

Köszönöm, hogy ez a fejezet is érdekel, és elolvassátok!

Amikor az első tekercs filmemet fényképeztem és hívtam elő, körülbelül 7 éves lehettem. Azóta megállás nélkül fényképezek, és teszem közzé fotóimat. Az esküvőfotózás egy baráti felkéréssel Németh Tamás esküvői fotóskezdődött, és a hobbi hivatássá vált.

Sokan az esküvőfotózást úgy tartják, hogy vigyük ki a műtermet a szabadba, és csináljunk a menyasszonyból modellt. (Ja, a vőlegényből meg fekete hátteret… :) Én jobban szeretem, ha a pár inkább egymással foglalkozik, és a képeken ez látszik is. Természetesen elkészülnek a szokásos, nagymama komódjára való fotók, viszont ezek száma nálam minimális.

A fotózás az esküvő napján nem csak egy fix időszakban zajló esemény. Én az esküvő teljes napját eseményszerűen, riport jelleggel fotózom végig a készülődéstől a menyaszonytánc végéig, és még azon is túl egy órát. Ezt a szakma úgy hívja, hogy: fotózsurnaliszta esküvőfotózás.

A pár kérésére az esküvőfotózást külön napon is megtarthatjuk. Ennek egyik előnye, hogy nincs a Nagy Napon rohanás. A másik, hogy az általában délre eső fotózást el tudjuk tenni egy késő délutáni időpontra. Esküvőfotózás napnyugtakor főnyeremény.

Eleinte foglalkoztam járműfotózással, koncertfotózással, partyfotóval és modellfotózással. Valamiért számomra mégis az emberek a legérdekesebbek. Meg kell ismerni az alanyt, hogy tudjam, mikor mutatja  valódi arcát, mi az, ami leginkább jól áll neki, s hogy milyennek látja saját magát!

A Fotózás számomra hobbi és  hivatás. Azt csinálom, amit szeretek.

Az esküvő-fotózás esetében pont ez a legfontosabb. Az ifjú pár tudja, hogy fényképeken hogyan szeretné viszont látni önmagát. Azok akik már jó ideje (akár születésük óta) ismerik őket pontosan tudják, mi jellemző rájuk, és a lényeg, hogy ezt adja vissza egy esküvői kép is! Egy esküvőfotós dolga ennél még nehezebb, mivel nincsenek évei a pár megismerésére, pedig én ezt különösen fontosnak tartom, hogy a fotózás alatt a lehető legfelszabadultabbak, legboldogabbak legyetek és hogy egy húron pendüljünk!

Az esküvőfotózás csak EGY napról szól! Bármilyen jó legyen is az fotós utómunkája, ha a képek nem elég jók, nem lesz jó az eredmény sem, ezért én sosem adom ki az utómunkát, azt mindig magam csinálom.

Garantálom, hogy életetek eddigi legszebb napjának minden meghatározó pillanata megmarad, hiszen:

"Egy fénykép, örök emlék!"

 

Németh Tamás esküvőfotós

 

Kattintsatok ide, és kérjetek egyedi árajánlatot!

 

Egyedi árajánlatot kérek!

Kapcsolatfelvétel